Acasă Actualitate Avocatul susține că Gheorghe Dincă a avut un complice: ”Un tânăr la...

Avocatul susține că Gheorghe Dincă a avut un complice: ”Un tânăr la 30 de ani!” Ce rol a avut

DISTRIBUIȚI

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, susține că Gheorghe Dincă a avut cel puțin un complice. Același apărător a dezvăluit că persoane cu voci diferite ar fi sunat pentru a ”liniști” familia victimei. Ultime informații: familia Alexandrei Măceșanu va fi audiată la DIICOT. Anchetatorii doresc să refacă drumul fetei din ziua fatidică.

Avocatul susține că Gheorghe Dincă a avut un complie

Loading...

Gheorghe Dincă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, la două zile după ce Alexandra Măceșanu a sunat la 112 și a spus că a fost vio’lată și seche’strată de suspectul din Caracal. În timp ce ancheta se afundă pe zi ce trece, Dincă privește în jurul său precum un somnambul și vine cu alte declarații șerpuite și mofturi legate de felul în care se comportă autoritățile cu el. Cât despre declarațiile sale, din spusele avocatului familiei Melencu, acestea par să fie stabilite, presupunându-se că inculpatul ar fi consiliat.

Totodată, există și ipoteza conform căreia Gheorghe Dincă ar fi făcut mai multe vict’ime decât a recunoscut. În acest moment, este investigată și dispariția în împrejurimi neclare a mai multor fete din zona de sud a țării. Pentru a nu stârni momentan un val de furie în rândul oamenilor, oamenii legii au ales să nu vorbească despre aceste cazuri până nu vor avea o confirmare că au sau nu legătură cu inculpatul. Ar fi vorba despre cel puțin 5 fete care ar corespunde profilului unei posibile victime de a lui Dincă.

Loading...

Popicu’ are asistenți?

Victimele necontestate rămân în vizorul polițiștilor, anume Luiza și Alexandra, făcându-se și în acest moment căutări. Iar, dacă în cazul Alexandrei testele au demonstrat că mostrul din Caracal i-a frânt destinul, în cazul Luizei situația este incentă. De curând, anchetatorii au descoperit, în urma unei piste date de Dincă, cenușă și oseminte, într-o pădure aflată la 5 kilometri de casa sa. Despre aceste probe, avocatul familiei Melencu crede că puteau fi alterate ușor din cauza ploilor ce au bătut în acea perioadă. Astfel, apărătorul consideră că probele au fost plasate de un complice, relateaza playtech.ro

Despre complici, Tonel Pop spune: „Din mărturiile date, au fost două persoane cu două voci total diferite. O persoană mai tânără, undeva pe la 30 de ani și cea de-a doua persoană cu o voce mai guturală a unei persoane de peste 60 de ani. Gheorghe Dincă recunoaște acest al doilea telefon, însă rămâne în aer prima persoană”.Sursa:sclipiri.ro

VĂ RECOMANDĂM ȘI
Loading...