Acasă Interesant Cum sa iti albesti dintii acasa in doar 3 minute

Cum sa iti albesti dintii acasa in doar 3 minute

DISTRIBUIȚI

Albirea dintilor nu a fost niciodata mai simpla! Multi cred ca pentru albirea dintilor trebuie sa cheltui o gramada de bani pe la cabinetele de stomatologie.. dar datorita micilor ‘secrete’ pe care toata lumea le are in casa, albirea dintilor nu a devenit niciodata mai simpla si deloc costisitoare. Trebuie doar sa practici aceste obiceiuri in fiecare zi.
Sa vedem si care sunt cele mai bune masuri pentru albirea dintilor acasa in doar 3 minute:

Loading...

1. Bicarbonat de sodiu si zeama de lamaie
Este una dintre cele mai des folosite moduri de albire a dintilor. Se amesteca 1 lingurita de bicarbonat cu zeama de lamaie pana se obtine o pasta, cu aceasta se periaza dintii in fiecare zi pana cand obtii efectul de albire dorit.

2. Capsuni si sare (sau bicarbonat de sodiu)
Se iau 1-3 capsuni mari care se zdrobesc, apoi se amesteca cu sare sau bicarbonat pana se obtine o pasta iar cu aceasta se vor peria dintii.

Loading...

 

3. Apa oxigenata 3%
Amestecati intr-un pahar jumatate de apa cu jumatate de apa oxigenata si clatiti-va gura cu el minim 30 de secunde, la fel ca in cazul apei de gura.

4. Ulei de cocos
Uleiul de cocos se gaseste in stare solida, se ia o lingura generoasa pe care o aplicati pe totii dintii. Stati cu el in gura 10-15 minute apoi spalati-va pe dinti ca de obicei.

VĂ RECOMANDĂM ȘI
Loading...