Acasă Interesant De ce sa nu mentionezi data nasterii pe facebook? Vezi ce se...

De ce sa nu mentionezi data nasterii pe facebook? Vezi ce se poate intampla daca divulgi date importante despre tine

DISTRIBUIȚI

De ce sa nu mentionezi data nasterii pe facebook? Vezi ce se poate intampla daca divulgi date importante despre tine
Oameni din toate colțurile lumii și de toate vârstele sunt utilizatori ai rețelei de socializare Facebook, iar mulți dintre aceștia cred că sunt în siguranță dacă au bifat în mod corect setările de securitate ale conturilor, însă acest lucru nu este real.

Loading...

Conform site-ului netsecurity.about.com, acest lucru nu este tocmai real, căci informațiile publicate pe Facebook pot fi văzute nu doar de prieteni, ci și de alte persoane, dacă acestea îşi instalează o aplicaţie din surse nerecomandate.

Astfel, acest portal nu recomandată publicarea completă a datei de naștere, căci în acest mod, cei care își postează data de naștere oferă, practice, pe tavă piraţilor cibernetici una dintre cele 3-4 elemente personale de care aceştia au nevoie pentru a le fura identitatea. De aceea, este bine ca dacă doriți să vă publicați ziua de naștere să nu menționați anul.

Loading...

De asemenea, starea civilă ar fi bine să nu fie menționată, căci hărțuitorii adoră să afle că sunteţi din nou celibatar. Dacă vă schimbaţi statusul în „celibater” („single”), ei primesc astfel undă verde pentru a-şi relua hărţuirea, aflând că sunteţi din nou disponibil. Acelaşi lucru le dezvăluie faptul că este foarte posibil să fiţi singur acasă.

Printre altele, nu este bine să publicați locul în care vă aflați cu exactitate, căci hoții pot intui că nu se află nimeni acasă și vă pot prăda locuința, dar nici numele complete ale copiilor voștri, pentru a nu avea de suferit.

VĂ RECOMANDĂM ȘI
Loading...