Acasă Interesant Era în vacanță, când un cerșetor a ieșit dintr-un tufiș și s-a...

Era în vacanță, când un cerșetor a ieșit dintr-un tufiș și s-a apropiat de ea. 12 ani mai târziu, cei doi dezvăluit un lucru incredibil. Ce s-a întâmplat cu ei

DISTRIBUIȚI

Nu știi niciodată cum te poate lua dragostea prin surprindere. Dragostea este imprevizibilă și se poate întâmpla chiar și între cele mai improbabile perechi din lume, cum ar fi o autoare de cărți pentru copii și un om fără adăpost, de exemplu. Această poveste este despre un cuplu care a sfidat toate logicile și care a decis să pună pe primul plan sentimentele.

Loading...

În vârstă de 41 de ani, Emmy Abrahamson, care este originară din Suedia, a mers în vizită în Amsterdam în anul 2006. În acea perioadă, aceasta l-a întâlnit pe Vic Kocula, un bărbat care trăia pe străzi. Aceasta s-a apropiat de ea pe stradă și, în ciuda aspectului său atât de neîngrijit, cei doi au avut o conversație foarte plăcută.

Potrivit Emmei, aceasta a fost imediat fascinată de „frumoșii ochi căprui” ai lui Vic.

Loading...

„De departe am văzut că nu are adăpost, pentru că era foarte murdar și la fel îi erau și mâinile și unghiile. Avea o geantă cu el și am crezut că numai oamenii nebuni cară cu ei genți. Mai târziu am aflat că acolo își ținea sacul de dormit și cutii de bere. Am început să vorbim și să îmi dau seama că avea cei mai frumoși ochi căprui pe care i-am văzut vreodată și m-a făcut să râd imediat”, a dezvăluit femeia.

Cei doi au convenit să se vadă din nou peste o săptpmână, pe aceeași bancă, pentru a lua prânzul. Întorcându-se în Viena, aceasta a fost surprinsă când, trei săptămâni mai târziu, Vic i-a dat un telefon și i-a spus că a mers în Austria să o vadă. El strânsese bani pentru a fi din nou cu ea.

„Nu știam dacă aveam să îl revăd, însă nu mă mai puteam opri din a mă gândi la el. Trei săptămâni mai târziu, abia împlinisem 30 de ani, când am primit un telefon de la el spunându-mi că „sunt aici” și de atunci suntem împreună”.

Cei doi formează o familie și au împreună doi copii gemeni, Desta și Tul, în vârstă de șase ani. Emma a scris chiar și o carte despre povestea sa de dragoste, intitulată „Cum să te îndrăgostești de un bărbat care trăiește într-un tufiș”.

Vic este originar din Statele Unite și a ajuns în Europa unde a rămas, într-un final, fără bani. A început să cerșească și să fie dependent de alcool, dar, după ce a cunoscut-o pe Emma, a scăpat de această dependență.

VĂ RECOMANDĂM ȘI
Loading...