Acasă Actualitate Liviu Vârciu a publicat o poza cu fiica lui şi a spus:...

Liviu Vârciu a publicat o poza cu fiica lui şi a spus: „Nu seamănă deloc cu mine” Replica fostei iubite nu s-a lăsat aşteptată. Ce i-a răspuns imediat Anda Călin, în văzul lumii: Mai mare rușinea…:

DISTRIBUIȚI

Liviu Vârciu a păţit-o în faţa întregii ţări. Deşi nu mai formează un cuplu cu mama fetiţei sale, Anastasia, Liviu Vârciu are în continuare o relaţie de prietenie cu aceasta graţie fetiţei lor, însă azi nu se aştepta să primească un aşa răspuns din partea fostei iubite.

Loading...

Chiar dacă s-au despărţit, Liviu Vârciu şi Anda Călin vorbesc zilnic, iar întreaga lor activitate se concentrează pe micuţa Anastasia. Deşi nu mai este nimic amoros între ei, Anda Călin dă semne că ar vrea să se împace cu Liviu Vârciu, iar răspunsul pe care i l-a dat recent nu a făcut decât să-i pună pe fani pe gânduri.

Liviu Vârciu a postat o fotografie cu micuţa sa, care ţine în mână o carte. Glumeţ din fire, Liviu Vârciu a precizat că nu seamănă cu el, în ideea că lui nu i-a plăcut să fie prea studios. Anda Călin a reacţionat şi ea, dându-i un răspuns la fel de amuzant, prin care îşi tachinează fostul iubit.

Loading...

„Nu seamănă deloc cu mine”, a spus Liviu Vârciu. „Mai bine”, a fost replica Andei Călin, alături de câteva emoticoane prin care râde.

 

VĂ RECOMANDĂM ȘI
Loading...