Acasă Monden S-a ridicat de la masă și a scos inelul de logodnă. Ce...

S-a ridicat de la masă și a scos inelul de logodnă. Ce a urmat i-a lăsat mască pe toți. Nu a cerut-o de nevastă, cum se aștepta toată lumea, ci..

DISTRIBUIȚI

Imagini halucinante filmate într-un restaurant. Persoanele aflate în local au crezut că vor fi martorii unui moment special, dar nimeni nu se aștepta la ce urma să se întâmple.

Loading...

Un tânăr s-a ridicat de pe scaunul său, a scos un inel de lodognă și a început să țină un discurs. Toată lumea se uita la el. Oamenii scoseseră deja telefoanele ca să facă poză și să înregistreze momentul.

Discursul a început frumos. „Te-am iubit, ți l-am prezentat pe fiul meu și voiam să-mi petrec restul vieții cu tine”. Chiar în momentul în care toată lumea credea că o să pună întrebarea cea mare, tânărul a aruncat inelul pe masă și a făcut o dezvăluire șocantă. Aflase că iubita lui îl înșelase.

Loading...

După ce i-a făcut un gest obscen cu degetul, tânărul a ieșit din restaurant.

CITESTE SI:
Era cea mai fericită zi din viața ei, pentru că urma să se mărite. Dar, pe neașteptate, cineva a dat buzna în biserică și a strigat că se opune căsătoriei. Mireasa a izbucnit în lacrimi când a văzut cine era:

Situație neobișnuită la o nuntă din Marea Britanie: ceremonia a fost întreruptă de o persoană care s-a opus căsătoriei. Când mireasa a văzut cine era personajul misterios aproape că a leșinat.

Mireasa a pășit emoționată spre altar, dar nu își găsea liniștea pentru că tatăl ei murise cu multă vreme în urmă și nu avea pe nimeni care s-o conducă spre alesul ei.
A înghițit în sec și a mers singură până în fața mirelui. Dar când preotul a început să oficieze ceremonia cineva din biserică a țipat tare că se opune căsătoriei, spre surprinderea tuturor.

Era fratele miresei pe care ea îl invitase la nuntă, însă el îi spusese că nu o să obțină permisie pentru acest lucru. Era tocmai fratele mai mare care a avut grijă de ea de când era mică și s-a comportat cu ea ca un adevărat parinte.

Fiind înrolat într-o zonă de front, el îi spusese că nu are cum să ajungă. Acum, fratele ei mai mare i-a facut cea mai fericita surpriza din viata si i-a fost alaturi. Dupa acest incident, fratele ei i-a stat alaturi ca un parinte si astfel ceremonia a continuat.

Sursa

VĂ RECOMANDĂM ȘI
Loading...