Acasă Actualitate Casa lui Gheorghe Dincă, demolată? Ce vor să facă autoritățile după cercetările...

Casa lui Gheorghe Dincă, demolată? Ce vor să facă autoritățile după cercetările din această săptămână

DISTRIBUIȚI

Cecetările continuă la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal. Anchetatorii caută noi probe și vor să compare amprentele vecinilor lui Dincă cu cele găsite în casa criminalului. Trei dintre vecinii inculpatului au fost audiați de DIICOT după ce Dincă ar fi sunat familiile vic’timelor de pe telefoanele lor.

Loading...

Casa lui Gheorghe Dincă ar putea fi demolată de anchetatorii de la DIICOT

Investigatorii au răscolit ieri casa lui Gheorghe Dincă din Caracal și au urcat în remorca unui tractor mai multe resturi strânse din curtea criminalului. Anchetatorii vor să curețe locul înainte de a începe săpăturile. După o pauză de o zi anchetatorii iau în calcul și varianta ca imobilul să fie demolat bucată cu bucată. Propunerea a venit de la procurorul de caz Alina Albu de la DIICOT.

Loading...

Trei dintre vecinii lui Dincă au fost audiați de DIICOT la sediul Poliției Caracal după ce s-a aflat că inculpatul a sunat familiile celor două fete de pe telefoanele lor. Totodată, bărbații au trebuit să explice legăturile pe care le aveau cu suspectul.

Anchetatorii vor să compare amprentele celor trei vecini audiați cu cele găsite în casa de la strada Craiovei. Totodată, crimi’naliștii care anchetează cazul de la Caracal au vrut să afle dacă Dincă le-a mărturisit apropiaților motivul pentru care le-a folosit telefoanele mobile. Se pare că familia Luizei Melencu a fost sunată de pe telefonul unui vecin căruia Dincă i-a dat în data de 10 iulie o cartelă prepay fără a-și motiva gestul.

În laptopul lui Gheorghe Dincă s-au găsit mai multe filme cu caracter se‘xual
Gheorghe Dincă este descris de anchetatori ca un bărbat vi’olent și obsedat se’xual. Sursa foto: a1.ro

Ușor-ușor începe să se contureze profilul criminalului celor două adolescente: Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Persoanele care au fost audiate până acum în cazul de la Caracal îl descriu pe Gheorghe Dincă ca fiind un bărbat vio’lent, singuratic și taciturn.

„Şi-a bătut multe persoane din jurul lui. Oamenii care lucrau în curte, oamenii pe care îi trimitea să îi facă anumite servicii. Se pare că aceştia, din când în când, au luat câte o bătaie, aşa, zdravănă. Şi prin asta îşi exercita el dominaţia asupra lor.”, a declarat avocatul familiei Luizei Melencu Tonel Pop, potrivit stirileprotv.ro.

Totodată, filmulețele cu caracter sexual care au fost găsite în laptopul inculpatului și numeroasele fotografii îl cataloghează drept un obsedat se’xual. Mai multe mărturii ale vecinilor spun că Dincă ar fi pipăit o copilă de-a unei rude mai îndepărtate în urmă cu mulți ani. Și mărturiile nu se opresc aici.

„Era preocupat de tot ce însemna s’ex. Avea o obsesie pentru s,ex. Pot să vă spun că are mii de poze, ne-a fost imposibil să le vedem pe toate, le-am văzut în mare parte şi au fost căutate anumite fotografii, cel puţin după descrierea lui. A fost întrebat:

„Măi, tu ai ceva de genul acesta?” Căutam acele fotografii, mă rog, Parchetul, la care face el referire.”, a mai spus Tonel Pop.

VĂ RECOMANDĂM ȘI
Loading...