Acasă Actualitate Gică Hagi a lansat un atac devastator la Radu Mazăre: „Ați văzut...

Gică Hagi a lansat un atac devastator la Radu Mazăre: „Ați văzut cum arată Constanța? S-a renovat vreo școală generală, un teatru? N-au existat 20-50 de milioane să se renoveze un spital?”

DISTRIBUIȚI

E clar că Gică Hagi a lansat atac devastator la Radu Mazăre, fostul primar al Constanţei.

Loading...

S-a aflat că Gică Hagi a lansat atac devastator la Radu Mazăre. Fostul mare fotbalist s-a arătat nemulțumit de cum arată Constanța după aproape 30 de ani de la Revoluție, afirmând că în oraș sunt neglijate aspectele care ar trebui să formeze viitoarele generații: școlile, artiștii și sportul.

Gică Hagi a lansat un atac devastator la Radu Mazăre: „E posibil așa ceva după 30 de ani?”
“Ați văzut cum arată Constanța? E posibil așa ceva după 30 de ani? N-au existat 20-50 de milioane să se renoveze un spital? Oare ce facem noi aici? S-a renovat vreo școală generală, un teatru? Păi ce facem că asta are menirea să construiască următoarea generație: școala, artiștii și sportul. Și doctorii că avem nevoie de doctori, spitale, școală că altfel ce ne facem? Că avem nevoie de ei. Și infrastructura”, a spus Hagi, într-o conferință de presă susținută la Constanța.

Loading...

Nu mai e un secret că Gică Hagi a lansat atac devastator la Radu Mazăre. ”Și tot stăm, tot stăm, ne certăm între noi, ăla zice de Gigel, eu de Ionel că-i alb, că-i negru, se bagă titluri din acelea pe care le faceți pentru a se vinde… Dar esența, scopul, ce ne dorim? Vrem să facem ceva frumos, să creăm ceva puternic sau doar așa…”, a continuat antrenorul de la Viitorul Constanța, într-o înregistrare difuzată de Constanta News. Principalul vizat de Hagi, chiar dacă acesta nu a dat nume, este Radu Mazăre, care a fost primar în Constanţa timp de 15 ani, între 2000 şi 2015. În prezent, Mazăre se află în închisoare, după condamnarea de 9 ani şi 10 luni primită în Dosarul retrocedărilor ilegale.Sursa:extranews.ro

VĂ RECOMANDĂM ȘI
Loading...